Camira si Sun Wave Pharma au desfasurat nenumarate activitati de marketing si am lucrat impreuna in sinergie atingand rezultate deosebite. Fiecare activitate de marketing pe care ne-am asumat-o si-a depasit obiectivele preconizate. Este o placere absoluta colaborarea cu Camira, care s-a dovedit a fi proactiva, orientata spre rezultate si cu oameni profesionisti. Si mai mult – este o companie foarte umana care are un sistem de valori deosebit. Sun Wave Pharma si eu le doresc mult succes in toate eforturile lor viitoare
Yogish Agarwal CEO, Sun Wave Pharma
Recomand compania Camira pentru promptitudinea de care a dat dovada de cate ori am avut nevoie de ajutorul lor si vrem sa subliniem  profesionalismul si increderea noastra in echipa Camira.
Marian-George MutafeiDirector, HOBAS PIPE SYSTEMS SRL
De fiecare data am remarcat ideile lor novatoare, abilitatea de lucru sub presiune, capacitatea de a respecta deadline-ul, atentia la detalii si maniera impresionanta in care stiu sa depaseasca obstacolele inerente in derularea unui eveniment cu participare masiva si bugete mari, dar si in executia unui eveniment cu dimensiuni mici si participanti de elita.
Radu CosarcaHead of Communication, ENEL ROMANIA
Recomandam compania Camira ca fiind un collaborator profesionist si de incredere pentru orice companie cu care va relationa si apreciem serviciile sale de calitate si flexibilitatea solutiilor ogerite care o diferentiaza intr-un mod favorabil de competitorii sai.
Costin SerbanHR Specialist, LINDAB SRL
Am ales sa colaboram cu compania Camira Events&Travel SRL ca furnizor de servicii datorita calitatii serviciilor prestate, dar si a personalului care are o vasta experienta in domeniu.
Gianina Rasvan-SoltzVeterinary Capabilities and Scientific Communication Specialis, ROYAL CANIN ROMANIA