calatorii
evenimente
congrese
vacante speciale
Despre noi

O echipa tanara si profesionista, cu vasta experienta in domeniu, care pune pasiune in colaborarea cu partenerii si clientii.
Oferim servicii inca din 2007 ca agentie de turism specializata in organizarea de evenimente de afaceri si calatorii de afaceri.ri.

Misiunea CAMIRA EVENTS & TRAVEL este aceea de a oferi servicii de calatorie de cea mai buna calitate si organizare de evenimente unice in culorile proprii.

  • Bilete de avion
  • Cazare
  • Organizare evenimente
  • Restaurante, catering, dineuri
  • Vizite la companii sau fabrici
  • Excursii
  • Activitati sportive si de petrecere a timpului liber
Noutati

CERT2

SC ROYAL CANIN ROMANIA, Gianina Rasvan-Soltz, medic veterinar si Specialist Comunicari Stiintifice:
\"Am ales sa colaboram cu compania Camira Events & Travel SRL ca furnizor de servicii datorita calitatii serviciilor prestate, dar si a personalului care are o vasta experienta in domeniu. \"
SC LINDAB SRL, Costin Serban, HR Specialist:
\"Recomandam compania Camira ca fiind un colaborator profesionist si de incredere pentru orice companie cu care va relationa si apreciem serviciile sale de calitate si flexibilitatea solutiilor oferite care o diferentiaza intr-un mod favorabil de competitorii sai. \"
ENEL ROMANIA, Radu Cosarca, Head of Communication:
\"De fiecare data am remarcat ideile lor novatoare, abilitatea de lucru sub presiune, capacitatea de a respecta deadline-ul, atentia la detalii si maniera impresionanta in care stiu sa depaseasca obstacolele inerente in derularea unui eveniment cu participare masiva si bugete mari, dar si in executia unui eveniment cu dimensiuni mici si participanti de elita. \"
 
SC HOBAS PIPE SYSTEMS SRL, Marian-George Mutafei, Director:
\"Recomand compania Camira pentru promptitudinea de care a dat dovada de cate ori am avut nevoie de ajutorul lor si vrem sa subliniem profesionalismul si increderea noastra in echipa Camira.\"
Sun Wave Pharma, Yogish Agarwal, CEO:
\"Camira si Sun Wave Pharma au desfasurat nenumarate activitati de marketing si am lucrat impreuna in sinergie atingand rezultate deosebite. Fiecare activitate de marketing pe care ne-am asumat-o si-a depasit obiectivele preconizate. Este o placere absoluta colaborarea cu Camira, care s-a dovedit a fi proactiva, orientata spre rezultate si cu oameni profesionisti. Si mai mult – este o companie foarte umana care are un sistem de valori deosebit. Sun Wave Pharma si eu le doresc mult succes in toate eforturile lor viitoare.\"